Induflex plast
Forside | Kompetencer | Eksempler | Galleri | Referencer | Blog | Profil | Kontakt

 
16. december 2014
Induflex seminar om teknisk plast
Af Line Bluhme
 
Hos Induflex tilbyder vi vores kundes konstruktører /produktudviklere forskellige plastseminarer inden for teknisk rådgivning, med hovedvægt på de mange gode egenskaber plasten har i forhold til stål, bronze, aluminium, træ mm.

Udbytte
For de fleste er det revolutionerende, hvor stort et udbytte samt produktoptimering der kan opnås ved at konverteret stål, aluminium og bronze emner til teknisk plast.

Et sådan seminar omhandler primært de mange fordele ved plast samt de mulighederne bearbejdningen giver. Plastmaterialerne omfatter bland andet: PMMA, POM, PEEK, PETG, PEHD 500, PEHD 1000, PETP, PTFE, Teflon, Nylon PA6, PSS.
Hertil gør Induflex meget i de mange adjektiver der kan tilføres plast for at give ekstra styrke, friktion, smøreevne, holdbarhed, slipevne mm.
Yderligere omfatter seminaret vejledning i diverse normer og godkendelser inden for:

  • Fødevare (FKM, FDA, EU 1935/2011)

  • Medicinal (MT)

  • Brandsikring (UL94)

  • Antistatisk (ESD)


Hvem
Seminaret er primært henvendt til konstruktions- og udviklingsafdelinger og forgår i samarbejde med den enkelte kunde/virksomhed. Vores tilbud er således individuelt tilpasset til den enkelte konstruktionsafdeling og tilbydes gratis for vores kunder og samarbejdspartnere.


Hvor/hvornår
Seminaret finder sted efter aftale og afholdes enten på vores eller Jeres adresse. Dog anbefaler vi at besøge vores hus da vi her har gode muligheder for at uddybe og fremvise bearbejdning samt konstruktionsmuligheder.

Ønsker du og/eller dine kollegaer at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Line Bluhme på 23263009 eller lb@induflex.dkProduktionschef hos Induflex, Robert Bøgekær fortæller om teknisk plast og plastbearbejdning

 
 
17. november 2014
Er du vores nye kollega ?
Af Rico Larsen
 
.. eller kender du en der passer ind ? Vi har forrygende travlt i øjeblikket og vi søger derfor ny kollega til vore CNC bearbejdning.


Er du uddannet maskinarbejder/værktøjsmager og har erfaring med plast ?


Er du selvstændig og har du flair for detaljer og kvalitet ?


Hvis JA, modtager vi gerne ansøgning pr mail. Sendes til induflex@induflex.dk mrk. ”ansøgning”.
 
 
17. november 2014
Upcomming designer Osmund Olsen
Af Line Bluhme
 
Hos Induflex er vi stolte over at følge vores kunde og upcomming designer talent Osmund Olsen. Osmund nye designerlampe er blandt De nominerede til Årets DesignTalent 2014.

http://www.award2014.dk/konkurrencer/designtalent-2014/de-nominerede


Lampe designet af Osmund Olsen

 
 
13. august 2014
Formland 2014
Af Line Bluhme
 
Induflex deltager i år på Formland Autumn 2014 i Herning Messecenter - fredag den 14/8 til søndag den 17/8.

Vores fokus på denne messe er In-store hvor vi giver inspiration til de mange speciel-effekter akryl giver.
På vores messestand finder I bl.a. designeren Osmund Olsen / osmundolsen.com som har benyttet det smukke akryl til sine nyeste designs.
Herunder Juletræ, lampe og vase – Absolut et besøg værd.

Kom og besøg os på Stand D3246.


På glædelig gensyn.
 
 
6. august 2014
Induflex styrker holdet med ny salgschef
Af Rico Larsen
 
Induflex A/S har ansat Line Bluhme som Salgschef pr 1. August 2014.

Med god erfaring i salg, ledelse og marketing skal Line være med til at styrke og fastholde Induflex´s position som din foretrukne leverandør og udviklingspartner inden for plast.
Line er uddannet markedsøkonom og har en HD i organisation og ledelse. Hun kommer fra en stilling som salgsansvarlig fra lignende branche og er i fuld gang med at tilvænne sig ”plastverdenen”.

Tag godt imod Line og kontakt hende gerne for et besøg.

Line Bluhme kan kontaktes på telefon 2326 3009 eller på mail lb@induflex.dk
Velkommen Line
 
 
27. marts 2014
Vandstråleskæring
Af Hans Jørgen Andersen
 
Sidste år begyndte vi at producere frontpaneler til stikkontakter i naturlige materialer som træfiner og sten.
Træet er ikke noget problem at bearbejde med de maskiner vi i forvejen har. Sten/skiffer er til gengæld problematisk. Det kan ikke laserskæres, så fræsning har været den hidtil eneste løsning.
Desværre slider fræsning af sten/skiffer enormt på værktøjet, så når stenmaterialet samtidig er bundet sammen af epoxy og glasfiber begynder maskinarbejderne i værkstedet at blive en smule utilfredse……

Vi havde to valg. Enten begyndte vi selv at vandstråleskære, eller også fik vi andre til at gøre det.

Chefen er ikke begejstret for at lægge produktion ud af huset. Ingen er endnu blevet fyret for at foreslå den slags, men man skal nok ikke gøre det to gange.Induflex vandstråleskære nr. 1

Vores nye vandstråleskærer, er købt i Tyskland og kan skære igennem stort set alt, men da vi hovedsagelig arbejder i plast bliver de første opgaver i sten, etronax og polycarbonat. Senere har vi planer om at kunne tilbyde skæring i skum, gummi, læder og forskellige sandwichmaterialer. Med andre ord alle de materialer der ikke kan laserskæres og/eller er for omstændige at fræse.

Maskinen kan med hjælp fra sandtilførsel skære igennem en 100 mm stål, men det holder vi os nok fra.

Vi er åben for ordre og prøveskæring i forskellige materialer.

Ring til Rico på 98371988
 

© 2002-2021 Induflex A/S Induflex A/S - Hagensvej 25 - 9530 Støvring - Tlf.: 98 37 19 88 - E-mail Login