Induflex plast
Forside | Kompetencer | Eksempler | Galleri | Referencer | Blog | Profil | Kontakt

 
13. august 2014
Formland 2014
Af Line Bluhme
 
Induflex deltager i år på Formland Autumn 2014 i Herning Messecenter - fredag den 14/8 til søndag den 17/8.

Vores fokus på denne messe er In-store hvor vi giver inspiration til de mange speciel-effekter akryl giver.




På vores messestand finder I bl.a. designeren Osmund Olsen / osmundolsen.com som har benyttet det smukke akryl til sine nyeste designs.
Herunder Juletræ, lampe og vase – Absolut et besøg værd.

Kom og besøg os på Stand D3246.


På glædelig gensyn.
 

© 2002-2021 Induflex A/S Induflex A/S - Hagensvej 25 - 9530 Støvring - Tlf.: 98 37 19 88 - E-mail Login