Induflex plast
Forside | Kompetencer | Eksempler | Galleri | Referencer | Blog | Profil | Kontakt

 
19. februar 2013
Store Flyttedag!!!!
Af Connie Andersen
 
Hurra !! Endelig er vi tæt på, at det sker….det, som vi har ventet på og glædet os til siden oktober, det bliver endelig en realitet… vi skal flytte over på den nye fabrik….det er så utrolig spændende, at vi praktisk talt næsten ikke kan vente…!!

Vi købte i oktober 2012 en større fabrik ”et stenkast” fra vores nuværende adresse, og den har siden været under renovering.

Vi har længe ledt efter noget større. Vi har efterhånden bygget til 2 gange, i 2008 kom den sidste nye hal i brug, men vi havde stadig pladsmangel. Det er lagerplads, som har været det store problem. Vi har haft lejet en hal på Fabriksvej, men hele den bygning blev lejet ud til en af de andre lejere, og vores lejemål blev opsagt og 31. december skulle vi være ude. Gode råd var dyre nu…..hvor skulle vi gøre af det, som vi havde i hallen efter 31. december? Hvad gør man så? Man køber en ny fabrik!

Mange ting har været oppe at vende, skulle vi leje noget nyt et sted eller skulle vi købe. Men til sidst blev det besluttet, at fabrikken på Hagensvej 25 skulle købes. Det er det gamle Danprint, som har haft til huse dér tidligere. De lokaler passede totalt til Induflex’ behov, så i oktober var det en realitet! Fabrikken var købt!

Det bliver virkelig stort…..og dejligt….vi går fra at være på 2000 kvm til at kunne udfolde os på hele 4500 kvm! Det svarer altså til 30 parcelhuse á 150 kvm pr. stk!!! det er rigtig mange kvm pr. medarbejder, hvis nogen af os bliver sure, ja, så kan vi sagtens finde et hjørne, hvor ingen andre generer os, til vi bliver gode igen…

Og hvilke 4500 kvm !!! Det bliver noget af det flotteste….intet mindre! Simpelthen !! Vi har valgt, at det skal være farvestrålende, så vores nye firmafarver bliver sort og lilla!

Der er kommet lilla linoleum på gulvene i montage og kantine. Gråt linoleum i laserafdeling. Sort gulvtæppe i kontorlokalerne, lilla og sorte mapper i reolerne og gråt kontor inventar. Flot, hvidt køkken med sorte bordplader i kantinen. Lilla og sorte døre.På badeværelserne kommer der sorte og lilla håndklæder og lilla tilbehør.

Lad mig sige, at det er ikke alle i firmaet, som er enige i, at den lilla farve er flot! En del af mændene vidste ikke hvilken grimasse de kunne få til at passe, da det blev vedtaget. Men vi tøser fik, som altid, vores vilje,og vi er sikre på, at de (mændene) kommer til at elske den lige så meget som vi gør… ellers er det bare ærgerligt for dem! Pigerne elsker den…… bare vent…”tøsernes” plan er, at vi får t-shirts og skjorter i lilla……mon vi får dem til at tage det på?

De ting, som vi havde på det lager, som vi havde lejet, de er allerede ”flyttet” ind. Det blev de i december, det var jo vigtigt, da vi stod uden lager pr. 31. december. Så et af de første store projekter i hele renoveringsarbejdet, det var, at der skulle sættes en ny og større port i, så de store akrylplader de kunne komme igennem.

Fredag den 22. februar starter resten af indflytningen så, dér flytter vi administrationen.
I de ugerne 9, 10, 11 og 12 følger de andre afdelinger, lager, CNC værksted og Laserafdeling, så alt forventes at være på plads i det nye i starten af april.

Men at vi allerede skal flytte på fredag, det må jeg sige, det virker lidt uoverskueligt, når man ser det rod, som der er på Hagensvej lige nu…se billederne og jeg er sikker på, at i vil give mig ret…Bare vent, det ender med at blive pænt
Kontoret – py ha, uoverskueligt at tænke på, at det skal være færdigt til fredag
Udsyn fra det bageste af kontoret hen mod receptionen/indgangen
"Velkommen til Induflex"
Montagehal – Rita og Jannie’s recidens – se det flotte lilla gulv! - chefen inspicerer.
Kantine – i de flotte omgivelser skal vi spise vores måltider
Laserhal – der kommer gråt linoleum på her
Udsyn fra laserhal mod lageret
CNC værkstedet – py ha de har travlt!
Et af de mange toiletter – men de bliver også fine, bare vent!

Flytningen til større lokaler kommer til at give os muligheder for mange ting i produktionen, som vi har været afskåret fra i de nuværende lokaler. Vi ved, at vi i løbet af foråret får nogle store ordre, hvor vi nu kan opstille nogle pakkelinier, som gør arbejdet mere optimalt. Og vores lampeproduktion får også den plads de behøver.

”Den gamle fabrik” på Fabriksvej 3, den skal sættes i stand og enten lejes ud eller, allerhelst, sælges.

Vi "tøser" glæder os SÅ meget til at tage imod vore kunder og leverandører i de nye lokaler, glæder os til at vise, hvor flot vi har fået det, og til at høre deres mening. Og vi er ikke et eneste sekund i tvivl om, at de bliver lige så begejstrede, som vi er! De vil i hvert fald nok sige, at det er pænt, om så farven er deres smag, det er jo ikke vores problem. Vi er tilfredse, og det er det vigtigste!

Så fra og med 25. februar 2013 bliver INDUFLEX’ nye adresse:

HAGENSVEJ 25
9530 Støvring


På gensyn!

Følg med på siden, jeg vender tilbage, når vi er flyttet, med nye billeder og opdatering……
 

© 2002-2021 Induflex A/S Induflex A/S - Hagensvej 25 - 9530 Støvring - Tlf.: 98 37 19 88 - E-mail Login