11. februar 2015
Fødevaresikkerhed - Få komplet dokumentation
Af Line Bluhme

1. Januar 2016 skal ALLE overensstemmelseserklæringer på plast - bestemt til kontakt med fødevarer - følge EU-direktivet EU10/2011, bilag IV, og baseres på dokumentation efter EU10/2011, artikel 18.

Al relevant dokumentation vedr. EU-direktivet EU10/2011 finder du i Induflex’s plastsortiment (POM-C, POM-H, PEEK, PC, PET, PE300, PE500, PE1000, PTFE).

Hvilket giver dig vished om materialets anvendelse og formåen, samt komplet sporbarhed, så du er sikker i din produktion.

Vores fødevaregodkendte plastsortiment indeholder desuden de relevante testresultater og migrationstest, der gør, at du let og hurtigt kan afgøre, om materialet er testet i henhold til dine krav. Disse test sker hos vores producent af råvarematerialet - på deres laboratorium.

Derved får du med Induflex en leverandør af både råvare og bearbejdning og sikre al relevant dokumentation og godkendelser på materialet.

Induflex tilbyder bearbejdning i fødevarekontaktmaterialer – Nedenstående materialer opfylder EU10/2011:

Polyamid: TECAMID 6, TECAMID 66, TECAST
POM-C: TECAFORM AH ID, TECAFORM AH
POM-H: TECAFORM AD
PEEK: TECAPEEK, TECAPEEK ID, TECAPEEK TF10
PC: TECANAT
PET: TECAPET, TECAPET TF
PE: PE300, PE500, PE1000
PTFE

Ovenstående produktbetegnelser er fra vores leverandør og tekniske plastpartner Ensinger.